Overig

Colofon

Deze huidige website is een vernieuwde en verbeterde versie van de oude website die in 2009 was gebouwd. Daar waren we trots op; het won zelfs een prijs. Doch doordat na verloop van jaren de onderliggende techniek verouderd raakte, ontstonden er dusdanige problemen dat in 2021 moest worden besloten de website offline te halen.

Bij het weer opbouwen zijn inhoud, structuur en vormgeving op hoofdlijnen gelijk gebleven. Wel is de nieuwe versie ‘responsive’ gemaakt, zodat deze ook goed kan worden bekeken op mobiele telefoon en tablet.

De technische reconstructie, van structuur en vormgeving, is gerealiseerd door – en in bijzonder plezierige samenwerking met – webbureau Jannes & Mannes te Den Haag, in de persoon van Jan Henkes.

Het met tekst en afbeeldingen vullen van alle (thans 277) pagina’s is verzorgd door een kleine werkgroep, bestaande uit Guus de Clercq, Daan de Clercq en diens zoons Steven en Martijn de Clercq.

De financiering van het project is mogelijk gemaakt door grote en kleinere geldelijke bijdragen van twaalf familieleden. Op deze plek willen wij hen hiervoor nogmaals hartelijk danken.

Bestuur Stichting Familiearchief de Clercq
April 2022

Terug naar boven